Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич відвідали представники Програми «U-LEAD з Європою»

9 липня 2018 року місто Славутич відвідали представники Програми «U-LEAD з Європою» Петро Макаренко та Сергій Карман з метою вивчення стану і потреб громади стосовно модернізації Центру надання адміністративних послуг.


В березні 2018 року командою напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» було оголошено відбір для надання допомоги на модернізацію Центрів надання адміністративних послуг, в якому взяв участь і Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Комісія з відбору Програми «U-LEAD з Європою» у складі експертів Програми, представників Мінрегіону та Мінекономрозвитку проаналізувала майже 250 заявок від органів місцевого самоврядування, які були допущені до розгляду, та відібрала 150 кандидатів до участі в Програмі. До списку кандидатів-учасників Програми включено також і місто Славутич.

9 липня 2018 року місто Славутич відвідали представники Програми «U-LEAD з Європою» Петро Макаренко та Сергій Карман з метою вивчення стану і потреб громади стосовно модернізації Центру надання адміністративних послуг. Візит експертів був обумовлений необхідністю оцінки наявних потреб ЦНАПу, з’ясування проблемних моментів, отримання додаткової інформації та підтвердження інформації, наданої у відбірковій заявці

Зустріч проходила у 2 етапи: спочатку гості відвідали ЦНАП, а потім зустрілися з керівництвом міста, депутатами та представниками структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Під час зустрічі координатор Програми «U-LEAD з Європою» Петро Макаренко відмітив високій рівень організації роботи ЦНАП міста Славутича.

Міський голова Юрій Фомічев наголосив, що Славутичу дуже важлива інституційна допомога, насамперед, в плані реалізації надання адміністративних послуг у місті Славутичі з реєстрації (перереєстрації, зняття з обліку) транспортних засобів, а також надання дозволу на проведення державної реєстрації бізнесу та нерухомості в межах двох областей, Київської та Чернігівської.

Була обговорена дорожня карта співпраці Програми “U-LEAD з Європою” та Славутицької міської ради, наміри та конкретні заходи щодо участі обох сторін у проекті.

Результатом роботи стане проведення модернізації ЦНАПу, облаштування його новою технікою та меблями, проведення навчання для персоналу та багато інших заходів.

Центр надання адміністративних послуг
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: