Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Малі міста – великі враження

У місті Тульчин Вінницької області 7 –8 червня відбулася ІІ Всеукраїнська конференція «Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території», в роботі якої брав участь міський голова Юрій Фомічев. Наше місто стало переможцем завдяки проекту Міжнародного фестивалю кіно і урбаністики «86».


 У місті Тульчин Вінницької області 7 –8 червня відбулася ІІ Всеукраїнська конференція «Культура і креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території», в роботі якої брав участь міський голова Юрій Фомічев. 

У дискусійній панелі «Економічна мозаїка України: Cultural claster UA» міські голови малих міст та ОТГ спілкувалися з Володимиром Гройсманом. На конференції було презентовано кращі практики Європейського Союзу з розвитку культурного та туристичного потенціалу та проекти-переможці конкурсу «Малі міста – великі враження».

Нагадуємо: шляхом проведення відкритого конкурсу експертною радою Міністерства культури України відібрано ВІСІМ із 158 проектів для впровадження пілотних культурних стартапів, пов’язаних із культурною спадщиною.

Наше місто стало переможцем завдяки проекту Міжнародного фестивалю кіно і урбаністики «86».

З метою збереження культурної спадщини, створення сучасних арт-об’єктів та популяризація національної ідеї на міжнародному рівні 8−10 червня в Тульчині, у Палаці Потоцьких реалізовано наступний проект – «Міжнародний оперний фестиваль OPERAFEST-TULCHYN».

За словами Ірини Френкель, директора Українського центру культурних досліджень, що відвідала наш фестиваль у травні, малі міста можуть ставати центрами грандіозних мистецьких подій та унікальними осередками культури й історії нашої країни.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: