Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Укрпошта закупила у свій автопарк понад 200 нових машин

ПАТ «Укрпошта» продемонструвала автомобілі нового автопарку - 30 машин кур'єрської доставки, а також магістральні вантажівки, авто міжміських і районних сполучень. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу. «Більше 90 млн грн було спрямовано на закупівлю партії кур'єрських авто», - уточнив Перцовський.

ПАТ «Укрпошта» продемонструвала автомобілі нового автопарку - 30 машин кур'єрської доставки, а також магістральні вантажівки, авто міжміських і районних сполучень.
Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За останні п'ять місяців минулого року ми закупили більше автівок, ніж за попередні п'ять років. Загалом, це - більше 200 автомобілів. Цього року ми плануємо не збавляти темп. Багато людей уже не хочуть приходити до відділення, а отримувати свої посилки за допомогою кур'єрів. Тому ми запроваджуємо кур'єрську доставку, і ця послуга буде розширюватись із кожним роком. Щокварталу будемо додавати нові автівки по місту Києву, а також у містах-мільйонниках. Далі послуга поширюватиметься на решту населених пунктів України», - розповів журналістам виконувач обов'язків генерального директора «Укрпошти» Ігор Смілянський.

За його словами, в оновленій послузі кур'єрської доставки зміниться не лише швидкість і кількість годин очікування, а й вага відправлень.

«У нових автівках буде можливість доставляти велику побутову техніку», - зазначив Смілянський.

Як пояснив перший заступник генерального директора з операційної діяльності Олександр Перцовський, в Укрпошті планують, що на кур'єрській доставці працюватиме 140 автомобілів, сотня з яких будуть новими.

«Більше 90 млн грн було спрямовано на закупівлю партії кур'єрських авто», - уточнив Перцовський.

Читайте також: Укрпошта планує стати фінансовим супермаркетом і починає з банківських послуг
Разом із новими автомобілями по вулиці Хрещатик було продемонстровано й старі машини «Укрпошти», деякі з яких експлуатуються вже понад 15 років.

Як повідомлялось, «Укрпошта» розпочинає поетапне оновлення послуг кур'єрської доставки з 1 березня 2018 року. Масштабна програма розвитку кур'єрської доставки стартує зі столиці, а в подальшому буде поширюватись на всі обласні центри країни.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: