Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Подорож до Чернігова

Поки батьки працюють їх маленькі школярі відвідують пришкільні табори. Програма у них дуже насичена та різноманітна - скучати ніколи. Кожного дня спортивні заняття, творчі, повчальні, проведення різних дослідів та інше. А 5 та 7 червня табори загальноосвітних шкіл, за підтрики управління освіти, виїжджали до Чернігова.

Так 05.06.2018 у таборі “Smile” день пройшов за темою “Travelling”. Для дітей була організована екскурсія до міста Чернігова. Подорож розпочалася з найдавнішої частини міста – Валу. Діти познайомилися з історичними і культурними пам’ятками, милувалися краєвидами, що відкриваються з Валу, годували білочок.

Потім учні відвідали майстерню солодощів «Веселі карамельки», де для них було організовано майстер-клас. Далі екскурсія продовжилася у Центральному парку культури та відпочику, де діти розважалися, каталися на атракціонах. Час минув у дружній та веселій атмосфері. Діти були дуже задоволені, повезли додому солодощі та подарунки для батьків. Групу дітей супроводжували вчителі англійської мови Мандровна Н.М. та Чеботар О.В.  

А 7 червня школярі загальносвітньої школи №3 зі своїми учителями та супроводжуючими відвідали майстер-клас з виготовлення карамелі у Веселих Карамелях. Отримали по дві власноруч зроблені солодощі та прикупили додому. Бачили білочок та гуляли по Валу. Для деяких - це була перша поїздка без батьків! Всі залишились задоволеними і щасливими. 

Батьки висловлюють слова вдячності управлінню освіти та школам  за надану можливість з користю провести час для своїх малюків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: