Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Випускник Пакульської школи переміг у «Битві екстрасенсів»

Минулої неділі завершився черговий сезон містичного реаліті-шоу «Битва екстрасенсів». За підсумками глядацького голосування, найсильнішим ясновидцем країни визнано 25-річного Каїна Крамера зі Славутича.

Минулої неділі завершився черговий сезон містичного реаліті-шоу «Битва екстрасенсів». У вирішальній боротьбі за перемогу зійшлися троє фіналістів: чаклун Євген Медовщіков, таролог Текле і жрець графічної магії Каїн Крамер. За підсумками глядацького голосування, найсильнішим ясновидцем країни визнано 25-річного Каїна Крамера зі Славутича. Експресивного представника графічної магії, який під час роботи використовував сігіли (накреслені знаки) й попіл, у Славутичі та Пакулі знають як Євгена Цибулю.

"Я щасливий і збентежений. Під час оголошення я відчув шок - ледь не втратив свідомість, коли почув своє ім'я. Мені дуже приємно, що мене підтримали телеглядачі. Чесно зізнаюся, я не до кінця вірив у себе і в те, що мене зрозуміють і візьмуть. Дякую всім і окремо кожному за підтримку! Хочу, щоб всі люди пізнали справжнє щастя, як і я", - пізніше прокоментував свою перемогу Каїн Крамер.

Відзначається, що Каїн - представник графічної магії. В роботі використовує сігіли (накреслені знаки) і попіл. Дар передався по роду від прапрабабусі. Під час завдань екстрасенс був експресивним у своїх почуттях і вчинках. У пошуку відповідей не шкодував ні себе, ні героїв випробувань. Досвідчених членів журі шокувала магічна практика Каїна, і вони неодноразово виділяли його серед інших ясновидців.

– Десять років тому він закінчив дев’ятий клас, – згадують працівники Пакульської школи. – Хлопець був тихий, спокійний, скромний, нічим не відрізнявся від інших. Щоправда, дуже любив малювати й дружив переважно із дівчатами.

За словами його сестри Олени, усе розпочалося, коли Євген навчався у сьомому класі:
– Він поїхав у гості до хрещеної, – розповідає, – побачив у неї колоду гадальних карт, які вона для цікавості замовила через інтернет, і попросив, щоб подарувала. Далі – придбав книгу й почав учитися... Як зрештою з’ясувалося, дар йому передався по материній лінії від прапрабабусі. Після дев’яти класів учився на маляра-штукатура. І хоча професія була йому не до душі, навчання все ж закінчив. У Славутичі працював касиром у магазинах «Сільпо», «Квартал», потім мерчендайзером, згодом в інтернет-магазині. Увесь цей час захоп­лення магією не полишав – допомагав односельцям, навіть знайомій із Росії, яка й досі на знак подяки надсилає посилки. Про те, що вирішив узяти участь у відомому шоу, нікому не казав. Успішно пройшов кастинг, а вже як став учасником нового сезону, зізнався мамі, бо випадково зустрівся з нею в автобусі. Ми всі з першого випуску пильно слідкували за його участю й тримали кулаки. На жаль, фінал містичного шоу не подивилася, бо саме була на роботі, але телефоном уже привітала. Радію за нього й пишаюся, брат у мене найкращий.

В інтерв’ю телеканалу СТБ Євген розповів, що з самого початку був серйозно налаштований на роботу.
– Я прийшов на «Битву», щоб допомагати людям. Мені цікава кожна людина і кожна історія. В усіх вони індивідуальні, й це затягує. Якщо тобі не цікаво, то і якість допомоги буде інакшою. Я буду розвиватися і практикуватиму далі. Щодо псевдоніму, то є один музичний виконавець у стилі Witch House – група CΛIN. Це музика, спрямована на трансовий стан. Допомагає мені «перемикатися»... А приставку «Крамер» я взяв у пам’ять про подругу, яку втратив у зоні АТО...

Олена ШЕРЕМЕТ
Р. S.: Графічна магія – сігіли, руни, гліфи. Те, що зображується і креслиться графічним методом. Магія сігіл – це графічне зображення свого бажання або завдання.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: