Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

До уваги осіб з інвалідністю та батьків дітей з ДЦП!

Управління соціального захисту населення інформує: У Київській області діє цільова програма соціальної підтримки осіб з інвалідністю на 2017 -2020 роки. Програмою передбачено надання щорічної разової адресної грошової допомоги

Управління соціального захисту населення інформує:
У Київській області діє цільова програма соціальної підтримки осіб з інвалідністю на 2017 -2020 роки.

Програмою передбачено надання щорічної разової адресної грошової допомоги сім’ям, які складаються з двох і більше осіб з інвалідністю, одиноким особам з інвалідністю, особам з інвалідністю по зору та слуху 1 та 2 групи на лікування, оздоровлення, покращення матеріально-побутових, соціальних проблем та інших особливих обставин та здійснення заходів із реабілітації дітей з інвалідністю із захворюванням ДЦП в центрах реабілітації області.

Для отримання щорічної разової адресної грошової допомоги, члени сім’ї, які складаються з двох і більше осіб з інвалідністю, одинокі особи з інвалідністю, особи з інвалідністю по зору та слуху 1 та 2 групи або їх законні представники, подають до управління соціального захисту населення за місцем проживання/реєстрації такі документи:

- заяву на отримання одноразової щорічної адресної грошової допомоги;
- копію довідки про причину та групу інвалідності;
- копію паспорту;
- копію ідентифікаційного коду;
- номер особового банківського рахунку;
- довідку про склад сім’ї;
- лист Служби у справах дітей та сім’ї щодо відсутності призначення та виплати у поточному році одноразових адресних грошових допомог через вказану службу.
Виплата Одноразової щорічної адресної грошової допомоги проводиться за місцем проживання/реєстрації одержувача шляхом перерахування коштів на їх особові рахунки в установах уповноважених банків.
За більш детальною консультацією або на прийом звертайтеся: м.Славутич, Центральна площа 7, (міськвиконком), каб. 112, або за телефоном 3-00-11*113.

Начальник відділу прийому громадян з надання усіх видів
державних соціальних допомог і компенсацій Мартиненко С.М.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: