Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нагородження обдарованої молоді м. Славутича

01 червня 2018 року з нагоди Дня міста та Міжнародного Дня захисту дитини відбулося нагородження обдарованої молоді відзнаками міського голови. За багаторічною традицією на цьому святі відзначаються кращі учні навчальних, позашкільних, спортивних закладів нашого міста.

01 червня 2018 року у м. Славутичі з нагоди Дня міста та Міжнародного Дня захисту дитини відбулося нагородження обдарованої молоді відзнаками міського голови.

За багаторічною традицією на цьому святі відзначаються кращі учні навчальних, позашкільних, спортивних закладів нашого міста.

Шістнадцята церемонія нагородження обдарованої молоді міста Славутича відбувалася на великій сцені на центральній площі міста.

На святі було вручено 149 нагород окремим учням закладів освіти міста та творчим колективам Палацу дітей та молоді, Дитячої школи мистецтв та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Краща молодь Славутича за напрямками діяльності «Наука», «Культура», «Спорт» отримала нагороди «За особисті досягнення», «За вагомі досягнення», «Гордість і надія Славутича», «За численні досягнення», «Молодіжна еліта Славутича», «Молодіжна ініціатива», особливі відзнаки та подяки міського голови Юрія Фомічева.

Прикрасою свята стали вітання від окремих виконавців та художніх колективів.

Славутицький міський методичний центр
Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради

Фото: Вадим Івкін, Алла Середицька та Славутицький міський методичний центр
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: