Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сім’я – це довіра, любов і підтримка!

У міському парку 19 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї було проведено захід «Щаслива сім’я – мама, тато і я». День був наповнений приємними та радісними подіями, посмішками перехожих, участю дітей і батьків у цікавих заходах, які підготували працівники Центру...

Сім’я – це фундамент, завдяки якому кожен ыз нас твердо стоїть на ногах і впевнений у майбутньому. Сім’я – це місце, де тебе зрозуміють і допоможуть, порадіють твоїм успіхам, а в разі невдачі скажуть: «Ми тебе любимо - і в тебе все обов’язково вийде!»

У міському парку 19 травня з нагоди Міжнародного дня сім’ї було проведено захід «Щаслива сім’я – мама, тато і я». День був наповнений приємними та радісними подіями, посмішками перехожих, участю дітей і батьків у цікавих заходах, які підготували працівники Центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Найактивніші сім’ї взяли участь у сімейному квесті. Перша станція – це «Художня майстерня», на якій учасники динамічно по черзі малювали дім і родину. Лунав гучний дитячий сміх, адже завдання робилося на швидкість. Ці полотна ще довго прикрашатимуть стіни Центру. Найбільше дітям сподобалася станція «Спортивне містечко».

Змагання «Кенгуру», «Фігурне водіння» згуртувало учасників, об’єднало батьків й дітей для успішного проходження цього завдання. Чудовий перепочинок після фізичних навантажень – станція «Квіткове поле». У «Країні загадок» на команди чекали «розсипані» прислів’я і приказки про родину, загадки про сімейні ролі. І нарешті на завершальному етапі команди знайшли найцінніший скарб – пазл, який кожна сім’я щоденно втілює у життя:

«Щаслива сім’я – мама, тато і я». Команди виклалися на всі 100%, а тому на них чекали приємні сюрпризи – пиріжки, вітальні листівки, квитки на циркове шоу! Але на цьому свято не закінчилося. Після завершення квесту всім бажаючим художні майстрині робили чарівний аквагрим, активні грали в спортивно-розважальну гру «Твістер», наймолодші розфарбовували розмальовки, допитливі розгадували загадки та ребуси, кмітливі проходили по лабіринту казкових персонажів до своїх домівок. Всі знайшли собі зайняття до душі.

Міжнародний день сім’ї ми святкуємо раз на рік, а любов і турбота про близьких триває щоденно, кожну мить нашого життя. Будьте здорові й щасливі, бережіть одне одного!

Славутицький міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
(тел.: 2-11-15, 3-01-80) 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: