Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ЗОШ №1 отримала новий спортивний майданчик за перемогу у проекті «Клич друзів – граймо разом!»

22 травня до Славутича завітав Володимир Кличко з почесною місією – відкрити новий спортивний майданчик від фонду Klitschko Foundation. Фонд братів Кличко запустив проект «Клич друзів – граймо разом!» у 2005 році. За роки існування проекту встановлено 191 майданчик у 145 містах та селах...

 
22 травня до Славутича завітав Володимир Кличко з почесною місією – відкрити новий спортивний майданчик від фонду Klitschko Foundation. Фонд братів Кличко запустив проект «Клич друзів – граймо разом!» у 2005 році.

За роки існування проекту встановлено 191 майданчик у 145 містах та селах України, а тепер і у Славутичі.
Цього дня біля школи зібралося багато дітей та дорослих. Очікуючи на урочисте відкриття майданчика для учнів була організована розважальна програма з конкурсами та призами. З музичною програмою виступили вихованці Дитячої школи мистецтв.

Вітальним словом Володимира Кличка зустрів міський голова. Юрій Фомічев подякував засновнику Фонду за встановлений спортивний майданчик, який сприятиме формуванню здорового способу життя у славутичан. Від вчителів та учнів, до представника Фонду звернулася директор школи №1 Тетяна Мельник.

Володимир Кличко виразив сподівання, що спортивний майданчик стимулюватиме учнів проводити активне дозвілля на свіжому повітрі та долучатися до спорту.

Після урочистого відкриття Володимир Кличко позмагався з учнями школи у підтягуванні, киданні м’яча та грі у настільний теніс. До речі, партію у теніс з Володимиром Кличко зіграв і міський голова Юрій Фомічев.
На завершення, відомий спортсмен дав учням настанову: «У житті немає нічого неможливого, треба завжди йти до своєї мети!»


Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: