Завантаження ...

Методичний центр оголосив рекомендації організації і проведення Останнього звоника

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 31.01.2018 № 1/9-66, щодо завершення 2017/2018 навчального року, свято Останнього дзвоника у загальноосвітніх навчальних закладах міста буде проведено 25 травня 2018 року відповідно до графіка

  Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 31.01.2018 № 1/9-66 «Про організоване завершення 2017/2018 навчального року та особливості проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти» свято Останнього дзвоника у загальноосвітніх навчальних закладах міста буде проведено 25 травня 2018 року відповідно до графіка:

915 - Славутицька школа № 1

900 - Славутицька школа № 2

930 - Славутицька школа № 3

840 - Славутицька школа № 4 (початкова школа)

945 - Славутицький ліцей

1015 - Славутицька школа № 4 (старша школа)

Форму проведення свята останнього дзвоника навчальний заклад обирає самостійно, врахувавши власні традиції. Свято останнього дзвоника варто збагатити творчістю учнів і батьків, вчителів, адміністрації, запрошених гостей, цікавими ідеями, спогадами про випускний клас, школу, колективні справи.

При підготовці до свята останнього дзвоника необхідно врахувати вікові особливості учнів: для початкової школи варто організувати ігри, малюнки на асфальті, чаювання; для учнів 5-8 класів підійде святковий флешмоб або квест; для учнів 9-11 класів – парад випускників, зустріч з першою вчителькою, написання листа майбутнього.

Також до сценарію можуть увійти: урочиста традиційна лінійка, творчі проекти, колективні цікаві справи, останній урок-побажання класних керівників 9-х, 11-х класів, сценарії прощання з початковою, конкурси дружніх шаржів, шпаргалок, корисні поради батьків, вчителів тощо.

Шкільний «Останній дзвоник» залишається у пам’яті кожного учня на все життя, а особливо, – у випускників. Тому під час підготовки сценарію випускного свята, в першу чергу, слід враховувати побажання тих, для кого воно, власне, й проводиться.

Свято має бути лаконічним. Тривалість свята – до години.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия