Завантаження ...

Вітайте дошкільний навчальний заклад № 1 «Калинка» з ювілеєм

За три десятки років заклад випустив близько двох тисяч дошкільнят, озброєних необхідними знаннями та вміннями для успішного життєвого зростання. В ньому працює дружній, успішний колектив. Багато вихованців вийшло з цих стін - перші випускники приводять вже своїх дітей.

 
Рівно 30 років тому (13 травня 1988 року) маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері найпершого дитсадка молодого міста Славутича.

Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін - перші випускники приводять вже своїх дітей в садок. За три десятки років заклад випустив близько двох тисяч дошкільнят, озброєних необхідними знаннями та вміннями для успішного життєвого зростання. В ньому працює дружній, успішний колектив.

Славутицький дитячий садочок «Калинка» є одним з перших завершених об’єктів термомодернізації в Україні по програмі Європейського Союзу «Демонстраційні проекти Угоди мерів». Сьогодні він є не тільки демонстраційним прикладом якісної термомодернізації, а й одним із стартових майданчиків на шляху до енергетичної незалежності України.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия