Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День матері – це одне з найзворушливіших свят в Україні, яке відзначається в другу неділю травня.

12 травня, сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім’ї внутрішньо переміщених осіб, відвідали святковий захід до Дня матері, організований Бібліотечно-інформаційним центром, Центром німецької культури «Хофнунг» та Театральним колективом «Добрий настрій».

Мати – це символ життя, святості, вічності, тепла та любові. Кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

День матері – це одне з найзворушливіших свят в Україні, яке відзначається в другу неділю травня. Тому напередодні свята Дня Матері Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провів інформаційну акцію «День матері – свято душі». Вітальні листівки отримали матері під час роботи: за прилавком, над модельною зачіскою, за касовим апаратом, за швейною машинкою та на вулицях міста.

У нашому місті живе непримітна на перший погляд жінка, але мати з великої літери – Борисюк Василина Петрівна, якій 1 травня виповнилося 83 роки.

Ця небайдужа мама з 2014 року готувала сухі борщі на передову для бійців зони АТО. Працівники Центру привітали Василину Петрівну та на згадку подарували світлину з миттєвостями її благодійної справи. Низький уклін та велика вдячність цій старенькій та турботливій матусі.

12 травня, за сприяння ЦСССДМ, сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та сім’ї внутрішньо переміщених осіб, відвідали святковий захід до Дня матері, організований Бібліотечно-інформаційним центром, Центром німецької культури «Хофнунг» та Театральним колективом «Добрий настрій».

Бережіть своїх матерів, говоріть їм частіше ласкаві слова, даруйте їм свою любов.

Славутицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді
3-01-80, 2-11-15
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: