Завантаження ...

Концерти юних артистів ДШМ

В суботу 12 травня в ДШМ звітували аж два відділи - струнно-смичковий та фортепіанний відділи музичного відділення. На сцені виступали учні від підготовчого класу до випускного, вже вправно володіючі інструментом. Всі учні отримали нагороди за перемоги в конкурсах ...

В суботу 12 травня в ДШМ звітували аж два відділи - струнно-смичковий та фортепіанний відділи музичного відділення.  На сцені виступали учні від підготовчого класу до випускного, вже вправно володіючі інструментом.

Першими о 12 годині виступали учні фортепіанного відділу. Яскраві номери, приємні враження від 24-х учасників концерту.
В концерті звучали твори Ф.Шопена, С.Борткевича, Д.Кабалевського, П.Чайковського та інших світових композиторів. Родзинкою концерту став виступ учнів вокально-хорового та фортепіанного відділів в складі хорового колективу, адже учні-музиканти відвідують за програмою і урок хору. 
А вже о 15:00 на сцену вийшли скрипалі та віолончелісти. Вразив багаточислений ансамбль "Звуки музики", в якому приймають участь учні відділу та випускники. Приємними моментами були  творчі сімейні виступи, а саме сестер Смілик, де за роялем Єлизавета, а на скрипці грає Олександра, сестер Пінаєвих, Біляєвих, сім*ї Лешкович.  

Завершився концерт виступом естрадного оркестру, під керівництвом Анатолія Котельницького, це ще один великий творчий колектив, який відвідують учні відділу.
Учні отримали нагороди за перемоги в конкурсах та подяки від ДШМ за творчі досягнення та активну концертну діяльність!

Дитяча школа мистецтв запрошує всіх славутичан та гостей на святкування свого ювілею 18 травня о 18:00 в Кіноконцертному комплексі! 
 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия