Завантаження ...

Міжнародний день сім’ї в Україні та світі

15 травня українці відзначають Міжнародний день сім’ї. Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

Сім’я як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

Тому в Україні, як в усіх цивілізованих країнах, високо шанується і охороняється інститут сім’ї. Підтримка сім’ї – один з найважливіших пріоритетів держави. Як і в усьому світі,

15 травня українці відзначають Міжнародний день сім’ї, який було запроваджено відповідно до резолюції Генеральної Асамблеї ООН від 20 вересня 1993 року.

Метою відзначення цього свята є поглиблення розуміння питань родини, об’єднання можливостей різних країн для вирішення всіх найсерйозніших питань, пов’язаних із сім’єю. Запровадження свята було викликано стурбованістю світової спільноти сучасним положенням родини та її значенням у процесі виховання покоління, що підростає.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия