Завантаження ...

«Укрзалізниця» доручила прибирання в поїздах професіоналам

«Відтепер прибирання внутрішніх приміщень вагонів в пунктах формування поїздів проводять професійні мийники-прибиральники рухомого складу замість провідників. Зараз спеціально створені бригади вже обслуговують 52 поїзда, до кінця 2018 з новою технологією будуть оброблятися всі поїзди»

«Відтепер прибирання внутрішніх приміщень вагонів в пунктах формування поїздів проводять професійні мийники-прибиральники рухомого складу замість провідників. Зараз спеціально створені бригади вже обслуговують 52 поїзда, до кінця 2018 з новою технологією будуть оброблятися всі поїзди», – повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.

Як повідомляє прес-служба «Укрзалізниці», нововведення має поліпшити прибирання поїздів, тому що коли цим займаються провідники після рейсу або через рейс, вони не завжди можуть зробити його якісно.

Також планується закупівля більш дорогих, але і більш якісних миючих засобів, для прибирання вагонів будуть використовувати парогенератори і сучасні професійні пилососи SE 6.100 Karcher. Крім того, за новою технологією передбачається усунення забруднень зі всіх поверхонь всередині вагона: столів, підлоги, сидінь, вікон, дверей, санвузлів і тамбурів.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» показала вагони після капітального ремонту і планує ввести гаряче харчування в потягах далекого прямування.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия