Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Простір довіри та порозуміння

Що буде на фестивалі? На це питання відповідали ведучі Маргарита Кулічова та Юрій Марченко на урочистому відкритті П’ятого міжнародного фестивалю кіно та урбаністики. І як стало відомо, на «86» буде: а) кіно; бе) урбаністика; ве) музика; ге) фуд-корт; де) говорильня.

Що буде на фестивалі? На це питання відповідали ведучі Маргарита Кулічова та Юрій Марченко на урочистому відкритті П’ятого міжнародного фестивалю кіно та урбаністики. І як стало відомо, на «86» буде: а) кіно; бе) урбаністика; ве) музика; ге) фуд-корт; де) говорильня. 

Поважним буде журі традиційного конкурсу «Пальма Півночі»: Наталка Ворожбит (вона написала сценарій кінофільму «Кіборги»), Віктор Корінь (Чехія), Марія Кувшінова (Росія). А головний приз від телеканалу «Настоящее время» має скласти 1 000 доларів США.
На відкритті фестивалю виступили: Віктор Шевченко, перший заступник міського голови, Ірина Френкель, керівник Українського центру досліджень при Міністерстві культури України, організатор проекту «Малі міста – великі враження».

Координатор архітектурного воркшопу Ольга Коваль повідомила, що її проект про подолання труднощів, над яким вона працювала майже рік, залишиться в дарунок Славутичу.

Засновники фестивалю Надія Парфан та Ілля Гладштейн зі сцени Кіноконцертного комплексу зізналися, що фестиваль − це простір довіри та порозуміння, дякували спонсорам та 130-м доброчинцям, які підтримали фестиваль, за спільний кошт, а потім і відкрили П’ятий міжнародний фестиваль кіно та урбаністики «86».

Родзинкою відкриття став виступ оркестру Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ (Чернігів, керівник − підполковник Ігор Кішман). Серед гостей фестивалю і телеведуча Яніна Соколова. Фільм «Фонко» (Швеція, Німеччина, 2016, режисери: Йоран Г’юґо Ольсон, Ламін Даніель Ядама, Ларс Ловен) відкрив кінопокази. Ввечорі запрацювала «Зона «ТЮ» − вибухове відкриття музичної програми в зоні магнітної аномалії на фестивалі.
Фестиваль «86» відкрито!

Відділ інформації

Далі буде…
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: