Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дорогі ветерани! Шановні славутичани!

8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 73-тю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Низький земний уклін усім, хто виніс на своїх плечах лихоліття років окупації та пекло концтаборів...

8 і 9 травня ми, разом з мільйонами людей по всьому світу, відзначаємо День пам’яті і примирення та 73-тю річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ці події мають особливе значення, адже ми вшановуємо не тільки воїнів, не тільки жертв війни, депортацій, воєнних злочинів проти людяності скоєних у ті страшні часи, а й одночасно віддаємо данину подвигу Солдата Перемоги.

Низький земний уклін усім, хто виніс на своїх плечах лихоліття років окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край.

Подвиги наших дідів, батьків та матерів і сьогодні надихають нас любити по справжньому рідну землю та берегти її цілісність. Нинішні захисники України, відстоюючи її незалежність в на сході країни, з честю продовжують героїчні традиції фронтовиків, проявляють мужність і героїзм та відданість Україні!

Як ніколи, сьогодні ми розуміємо прагнення нашого народу до миру і спокою, свободи й добробуту. Велика Перемога об’єднує нас і робить нас сильнішими.

Бажаю всім лише мирного неба, розуміння та родинного затишку.

Міський голова Юрій ФОМІЧЕВ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: