Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Партнерство задля економічного розвитку

Реалізація державної політики децентралізації та об’єднання громад призвела до того, що Славутич вже не знаходиться, як раніше, серед невеличких сіл Чернігівської області. Славутич опинився між двома великими об’єднаними територіальними громадами, що знаходяться у пошуку напрямків і механізмів економічного розвитку.Саме тому, в рамках реалізації Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» та грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», відбулася робоча зустріч представників громад м.Славутича та Михайло-Коцюбинської ОТГ.

 
 
 
Реалізація державної політики децентралізації та об’єднання громад призвела до того, що Славутич вже не знаходиться, як раніше, серед невеличких сіл Чернігівської області. Славутич опинився між двома великими об’єднаними територіальними громадами, що знаходяться у пошуку напрямків і механізмів економічного розвитку.

Немає такого славутичанина, який ніколи не був у селищі Михайло-Коцюбинське. Хоча б проїздом, але був кожен. Сьогодні це вже не просто селище до якого ми звикли. Сьогодні це потужна Михайло-Коцюбинська об’єднана територіальна громада з 20-ти населених пунктів Чернігівської області, що стрімко розвивається й це видно навіть ззовні.

Саме тому, в рамках реалізації Ініціативи Європейського Союзу «Мери за економічне зростання» та грантового проекту ЄС «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону», відбулася робоча зустріч представників громад м.Славутича та Михайло-Коцюбинської ОТГ. Сторони намагались спільно визначити напрямки розвитку громад для налагодження в подальшому взаємовигідної співпраці на паритетних засадах.

Зустріч відбулась у дружній атмосфері. Секретар Михайло-Коцюбинської ОТГ та виконавчого комітету Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох щиросердечно привітала очолювану першим заступником міського голови Віктором Шевченко делегацію від міста Славутича та подякувала славутичанам за ініціативу налагодження партнерства.

За підсумком було прийнято рішення розпочати активну співпрацю в цікавих та корисних для громад напрямках економічного розвитку, що будуть визначені за результатами опитування, з поступовим їх збільшенням.

Тільки разом, об’єднавши зусилля, ми зможемо швидше досягнути позитивної динаміки економічного розвитку та бути конкурентними в сучасному світі.

Команда з реалізації
грантового проекту ЄС
в м.Славутичі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: