Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Загальноміський спортивно-масовий захід для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя»

У спортивній залі школи №4 за підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради 5 квітня відбувся загальноміський спортивно-масовий захід для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя». У ньому взяли участь учні 5−6-х класів загальноосвітніх шкіл міста.

 
У спортивній залі школи №4 за підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради 5 квітня відбувся загальноміський спортивно-масовий захід для дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя».

У ньому взяли участь учні 5−6-х класів загальноосвітніх шкіл міста. Ініціатором і засновником цього Всеукраїнського спортивно-масового заходу є Національний олімпійський комітет України.

Захід спрямований надихати молоде покоління нашої держави долучатись до спорту, здорового способу життя та жити за олімпійськими цінностями.

Учасниками змагань стали команди загальноосвітніх навчальних закладів: «Перлина» − школи №1, «VIP−Олімп» − школи №2, «Олімпійці» − школи №3, «Спорт» − школи №4. За результатами змагань І місце виборола команда «Олімпійці», ІІ – команда «Перлина», ІІІ – команда «VIP−Олімп».

Вітаємо переможців та призерів змагань, бажаємо легких стартів та вдалих виступів у подальшому!

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: