Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Блискуча перемога команди дівчат з футзалу!

У Полтаві з 2 по 4 квітня відбувся фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2001–2002 рр.н. (Вища ліга). Після відбіркових етапів чемпіонату 8 кращих команд України були розподілені на дві групи. Команда «КДЮСШ–Олімп» (м. Славутич) потрапила в групу «А».

 

У Полтаві з 2 по 4 квітня відбувся фінальний етап чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2001–2002 рр.н. (Вища ліга).

Після відбіркових етапів чемпіонату 8 кращих команд України були розподілені на дві групи. Команда «КДЮСШ–Олімп» (м. Славутич) потрапила в групу «А». Зігравши три гри (дві перемоги та одна нічия), наша команда посіла 1-ше місце в групі та вийшла до фіналу, де зустрілась з командою «ДЮСШ» м. Конотоп.

Славутицькі спортсменки на чолі з тренером Володимиром Панченком виявились сильнішими та перемогли своїх суперників з рахунком 4:2. Отже, команда дівчат «КДЮСШ– Олімп» стала чемпіоном України з футзалу серед команд дівчат 2001–2002 рр. н.

Кращим бомбардиром змагань стала вихованка футзальної школи Славутича – Ліза Кузнецова, а кращим гравцем команди –Альона Коваленко.

Команда та тренер вдячні всім, хто допоміг наблизити перемогу та вболівали за нашу команду!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: