Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич отримав новий реанімобіль

На початку квітня підстанція екстреної медичної допомоги міста Славутича отримала новий автомобіль. Сучасний і комфортабельний «Пежо» класу В, максимально оснащений усім необхідним для надання медичної допомоги, згідно зі світовими стандартами: електрокардіографом, дефібрилятором...

 

На початку квітня підстанція екстреної медичної допомоги міста Славутича отримала новий автомобіль.

Сучасний і комфортабельний «Пежо» класу В, максимально оснащений усім необхідним для надання медичної допомоги, згідно зі світовими стандартами: електрокардіографом, дефібрилятором, електричним стимулятором серця, кисневими апаратами для штучної вентиляції легенів, носилками, що дає можливість значно підвищити рівень надання екстреної медичної допомоги та швидкого транспортування пацієнтів, що потребують медичного супроводу.

Як повідомила завідуюча славутицької підстанції екстреної медичної допомоги Казаріна Т.І. новий автомобіль отримано з Київського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, при активному сприянні голови Київської ОДА Горгана О.Л.

До речі, наша підстанція повністю справляється зі своїми обов’язками по наданню екстреної медичної допомоги населенню. На сьогодні тут цілодобово працює 2 бригади медиків, а в штаті закладу нараховується 32 медичні працівники. Для прикладу, у неділю, на Великодень, славутицька підстанція мала 19 викликів, з них: 5 екстрених, 14 невідкладних.

З новим реанімобілем медичні послуги будуть надаватися більш якісно, що дасть можливість зберегти найдорогоцінніше для кожної людини – життя.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: