Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Cистемний підхід до позашкільної освіти

3-4 квітня у Палаці дітей та молоді міста Славутича відбувся обласний семінар-практикум для директорів закладів позашкільної освіти «Системний підхід до моделювання освітнього простору сучасного закладу позашкільної освіти». Директори позашкільних закладів освіти Київщини приїхали



3-4 квітня у Палаці дітей та молоді міста Славутича відбувся обласний семінар-практикум для директорів закладів позашкільної освіти «Системний підхід до моделювання освітнього простору сучасного закладу позашкільної освіти». Директори позашкільних закладів освіти Київщини приїхали у Славутич, аби вивчити досвід нашого Палацу та обмінятися вже напрацьованим власним досвідом.


Про сучасні управлінські технології діяльності керівника нової формації доповідала Дейдиш Лариса Анатоліївна, завідувач сектору змісту позашкільної освіти та гурткової роботи Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», про інноваційну модель сучасного закладу позашкільної освіти в контексті освітніх реформ – Нестерук Тамара Василівна, директор КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини».

У перший день семінару була і робота в фокус групах за трьома платформами. Інтерактивну екскурсію Палацом – занурення в Art-простір закладу позашкільної освіти провела Єрьоміна Ніна Анатоліївна, директор Палацу дітей та молоді. Тренінг «Педагогічна креативність: звільнення від стереотипів та шаблонів» підготувала Кидиба Богдана Анатоліївна, заступник директора з виховної роботи ПДМ. Про розвиток позитивної організаційної культури закладу позашкільної освіти в умовах реформування освіти розповіла Шумейко Наталія Леонідівна, заступник директора з навчальної роботи ПДМ.

Завершився день прес-конференцією з директорами закладів позашкільної освіти області «Сучасна модель управління закладом позашкільної освіти на засадах інноваційних технологій».

4 квітня з учасниками семінару зустрівся Cлавутицький міський голова Юрій Фомічев, який презентував місто. У цей день директори відвідали краєзнавчий музей міста та Дитячу школу мистецтв. Підсумки семінару-практикуму було зроблено на круглому столі «Творчість педагога – передумова його професійного зростання».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: