Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Весняний кубок КВН

31 березня у залі Кіноконцертного комплексу було занадто весело. Адже на сцені проходив весняний Кубок КВН за підтримки міського голови Славутича Юрія Фомічева. У гуморі змагалися 10 команд КВН - знана вже команда «Кляки» з м.Гомеля (Беларусь), «Смайли» з м.Скадовська, чотири команди з...

 

31 березня у залі Кіноконцертного комплексу було занадто весело. Адже на сцені проходив весняний Кубок КВН за підтримки міського голови Славутича Юрія Фомічева.

У гуморі змагалися 10 команд КВН - знана вже команда «Кляки» з м.Гомеля (Беларусь), «Смайли» з м.Скадовська, чотири команди з м.Києва -«Бомба-Ракета» «Добрейший вечерок» ,«Дальнее плаванье» та «Бразерс»; дві команди з м. Чернігова – дитяча «Стоп» , якій виповнюється 10 років з часу народження , «Другая команда» та «Кому какая разница» ( команда Київ – Чернігів) і славутицька команда «3 D format» .

Головний інструмент гумору – це жарт, а їх було доволі різних у кожної команди - гострих, дотепних, кмітливих, навіть «з бородою». Почуття гумору славутичанам не позичати, вони просто ним лікуються! Не даремно ж доводять психологи, що сміх-відмінні ліки. Допомагали жартувати і активні глядачі, своїми «гостренькими» запитаннями. Дісталося від КВНівців і членам журі, яке на весняному Кубку представляли – секретар міської ради Володимир Борисов, начальник відділу культури, національностей та релігій Ніна Баришевська, депутат міської ради Денис Гаврилін, інженер ДСП ЧАЕС Геннадій Ігнатов, директор телебачення «МедіаДім- Славутич» Олександр Демидов. Порадувала глядачів і журі команда славутичан своїм яскравим, дотепним виступом та вдалим складом команди, яку представляли Денис Маслій, Євген Герасимов, Микола Попков та наші ліцеїсти - Ірина Гніденко, Катерина Корячка, Вадим Мацапура. Славутицька команда завоювала третє почесне місце. Глядачам полюбилась і дитяча команда «СТОП» з м.Чернігова. Ніна Баришевська вручила їм подяку з подарунками, відзначивши їх майстерний виступ.

За підсумками журі весняний Кубок КВН отримала команда «Кляки», друге місце розділили київляни –команди «Бомба ракета» та «Добрейший вечерок». Темпоритм КВНівського конкурсу майстерно утримував ведучий Дмитро Передній.

До зустрічі, КВНівці та наш вдячний глядач!!!


Людмила ЛЮБИВА, фото автора

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: