Завантаження ...

Обіцянка Пандори

Запрошуємо славутичан 22 березня о 19.00 до Офісу підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) на «86:Кіноклуб». Вхід − вільний. Показ буде здійснено у співпраці з Міжнародним фестивалем кіно та урбаінстики «86». «ОБІЦЯНКА ПАНДОРИ». США, 2013, 87’, Impact Partners спільно з...

 

Запрошуємо славутичан 22 березня о 19.00 до Офісу підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) на «86:Кіноклуб». Вхід − вільний. Показ буде здійснено у співпраці з Міжнародним фестивалем кіно та урбаінстики «86».

«ОБІЦЯНКА ПАНДОРИ». США, 2013, 87’, Impact Partners спільно з Vulcan Productions and CNN Films.

Після атомної бомби та ядерних аварій на зразок Фукусіми атомна енергія стала синонімом глобальної катастрофи. Але, можливо, ми помиляємося? Ця стрічка – володар призу глядацьких симпатій кінофестивалю «Санденс». Вона досліджує можливості використання ядерних технологій для порятунку планети від кліматичної катастрофи та бідності.

Роберт Стоун народився 1958 року в Англії. У 1983 році отримав диплом історика в Університеті Вісконсін-Медісон і переїхав до Нью-Йорка. Його перший фільм «Радіо Бікіні» був номінований на «Оскара» в категорії «Найкращий документальний фільм». Поєднуючи таланти продюсера, режисера, сценариста, монтажера та оператора, Стоун отримав міжнародне визнання завдяки унікальним документальним стрічкам про американську історію, поп-культуру, ЗМІ та екологію, які отримали високу оцінку кінокритиків.

Фільмографія (вибране): 2009 – Earth Days 2007 – Oswald’s Ghost 2004 – Guerrilla: The Taking of Patty Hearst 1987 – Radio Bikin.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия