Завантаження ...

Спорт єднає дітей та воїнів

У спортивній залі басейну «Лазурний» за ініціативою в/ч 3041, сприяння відділу молоді та спорту, управління освіти і науки 20 березня відбулося змагання серед освітніх закладів Славутича з волейболу. Захід приурочений до 4-ї річниці Національної гвардії України. Військова частина 3041...

 

У спортивній залі басейну «Лазурний» за ініціативою в/ч 3041, сприяння відділу молоді та спорту, управління освіти і науки 20 березня відбулося змагання серед освітніх закладів Славутича з волейболу.

Захід приурочений до 4-ї річниці Національної гвардії України.

Військова частина 3041 виступила як співорганізатором, так і спонсором змагань. За їх регламентом, участь у них брали команди навчальних закладів, до складу яких входили учні 11-х класів. У складі команди школи №2 необхідно виділити успішну гру двох дівчат. Решта закладів взагалі не включила дівчат до складу своїх команд. А особливим підсиленням всіх команд стала участь у них бійців в/ч 3041 − кожна команда отримала до свого складу по одному солдату.

Результати змагань: І місце – команда школи №3, ІІ – команда школи №1, ІІІ – команда школи №2. У кінці гри поза конкурсом відбулась товариська зустріч переможця (команди школи №3) та команди в/ч 3041, в якій з рахунком 1:2 перемогли нацгвардійці. Всі команди отримали солодкі подарунки від в/ч 3041, а призери та переможці – медалі та грамоти від відділу молоді та спорту.

Вітаємо команду ЗОШ №3 із перемогою у змаганнях! Дякуємо в/ч 3041 Національної гвардії України за співпрацю та спонсорство!

Запрошуємо ВСІХ БАЖАЮЧИХ 22 березня о 15.00 до Талліннського ФОКу «Динамовець», де відбудуться змагання з міні-футболу, підтримати команди загальноосвітніх закладів.

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия