Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Нардеп Лозовой прокоментував свою поправку до КПК

Народний депутат фракції РПЛ Андрій Лозовой прокоментував свою поправку до КПК щодо строків поховання небіжчиків. «Йде дуже брудна огидна проплачена кампанія, нібито через моїх поправок до КПК у людей будуть проблеми з похоронами», - написав він. «Це абсолютно не відповідає дійсності і...

 
Народний депутат фракції РПЛ Андрій Лозовой прокоментував свою поправку до КПК щодо строків поховання небіжчиків.

«Йде дуже брудна огидна проплачена кампанія, нібито через моїх поправок до КПК у людей будуть проблеми з похоронами», - написав він.

«Це абсолютно не відповідає дійсності і дуже прикро, що на хвилю проплачених, відверто брехливих публікацій повелося чимало людей зі здоровим глуздом. За фактом ЖОДНА моя правка не стосується термінів поховання людей. Це все вигадки з метою дискредитації нашої політичної сили. Це придумали з метою завалити мою антикорупційну поправку, яка обмежує терміни слідства і таким чином, забирає у силовиків на місцях можливість штучно затягувати розгляд кримінальних проваджень, таким чином знущаючись над людьми, «віджимати» бізнес у підприємців, по «бєспрєдєлу» тримати людей в СІЗО роками. Проти моєї поправки є шалений опір із боку всіх силових структур, тому, що моя поправка по суті ламає корупційну годівницю», - заявив народний депутат.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликає Верховну Раду внести зміни до законів, які з 15 березня 2018 року можуть паралізувати роботу правоохоронців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: