Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Хочу бути стильною!

Любі жінки, ви ніжні, турботливі, добрі та неповторні! Весна надихає вас бути стильними й чарівними. Тільки жінка може знати, що вона хотіла б отримати в подарунок до свята, але не кожна жінка може собі придбати його або ж дочекатися на подарунок. Запрошуємо вас долучитися до...

 
Любі жінки, ви ніжні, турботливі, добрі та неповторні! Весна надихає вас бути стильними й чарівними. Тільки жінка може знати, що вона хотіла б отримати в подарунок до свята, але не кожна жінка може собі придбати його або ж дочекатися на подарунок.

Запрошуємо вас долучитися до благодійної акції «Хочу бути стильною». Якщо у вас є жіночі сумочки, шарфи, хустинки, які вам вже не потрібні та чекають на нового господаря – зробіть добру справу, подаруйте їх іншим. Ваша річ створить чудовий весняний настрій жінкам, які чекають на подарунок.

Бажаючих прийняти участь у благодійний акції чекаємо з 13 по19 березня з 9.00 до 18.00 у приміщенні Славутицького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (споруда Загальноміського бібліотечного-інформаційного центру) за адресою: Московський кв-л, 12 (2-й поверх), тел.: 2-11-15, 3-01-80.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: