Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Жінки... жінки! О, скільки в цьому слові!..»

Чудове свято 8 Березня наповнює нас свіжим подихом весни і дарує нам багато позитивних емоцій. Захід у Славутицькому ЗБІЦі почався з читання віршів про жінок. Учні декламували улюблені поетичні твори і розказували, як вони вітають маму, бабусю та сестричку. Потім вони прийняли...

 

Чудове свято 8 Березня наповнює нас свіжим подихом весни і дарує нам багато позитивних емоцій.

Захід у Славутицькому ЗБІЦі почався з читання віршів про жінок.

Учні декламували улюблені поетичні твори і розказували, як вони вітають маму, бабусю та сестричку. Потім вони прийняли участь у конкурсах, присвячених цьому дню. Першими були хлопці. Їм треба було намалювати квіти для дівчат (насправді вони не знали, що повинні зробити) незвичайним чином: вони стали один за одним і на аркуші паперу кожен з них почав творити шедевр. Коли черга дійшла до першого учня, його малюнок дуже відрізнявся від оригіналу, і це було весело!
В наступному конкурсі прийняли участь дві пари: хлопці одягли на дівчат фартух і хустку, а потім пригостили іх цукерками.

Змагання «Туфелька Попелюшки» пройшли під дружний сміх дівчат. Хлопці шукали власницю чобітка, який вони дістали з коробки і на диво знайшли ії дуже швидко.

Учасники свята з радістю грали у казці «Царівна-жабка», де показали свій театральний талант.

Після чаювання було ще багато змагань, і учні з готовністю поринули в святкове дійство. Веселощі іскрилися всюди, всі були охоплені ними. Чудове свято весни вдалося на славу! Ніхто не хотів йти, і слова подяки сипалися з усіх боків.

Яке щастя, що наші діти так вміють радіти життю! І нам, дорослим, є чому у них повчитися!

Oльгa KРОПТА

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: