Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В Славутичі може з’явитися філіал переміщеного з Криму та Донбасу університету

6 березня до міста Славутича завітала делегація Таврійського національного університету імені І.І. Вернадського. Славутич завжди зацікавлений у розвитку вищої освіти у місті. Тож перша робоча зустріч з науковцями університету була проведена міським головою Юрієм Фомічевим з метою...

 

6 березня до міста Славутича завітала делегація Таврійського національного університету імені І.І. Вернадського.

Славутич завжди зацікавлений у розвитку вищої освіти у місті. Тож перша робоча зустріч з науковцями університету була проведена міським головою Юрієм Фомічевим з метою ефективної співпраці, відкриття філіалу Наукового парку імені В.І.Вернацького «Університецького наукового містечка» та філіалу переміщеного з Криму та Донбасу Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського у м. Славутичі.

В ході перемовин обговорювалися питання залучення міжнародного наукового потенціалу до розв’язання актуальних проблем розвитку ядерно-енергетичного кластеру в структурі Наукового парку університету. Представники Таврійського національного університету імені І.І. Вернадського ознайомилися у цей день з містом та з запропонованою базою для роботи вузу.

По завершенню зустрічі підписано меморандум про співпрацю між Славутицькою міською радою Київської області та Таврійським національним університетом імені І.І. Вернадського. Впевнені, що ця нова ідея у Славутичі буде мати гарні і позитивні результати. Початок перспективної співпраці покладено.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: