Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітання з 8 березня від народного депутата

Дорогі жінки, любі матері, наші берегині! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня! Прекрасна половина людства зачаровує світ своєю чудотворною вродою та ніжністю, запалює в серцях кохання, надихає на благородні вчинки, прикрашає життя неповторною гармонією.

 
Дорогі жінки, любі матері, наші берегині!

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня! Прекрасна половина людства зачаровує світ своєю чудотворною вродою та ніжністю, запалює в серцях кохання, надихає на благородні вчинки, прикрашає життя неповторною гармонією.

Образ жінки - у серці й долі кожного: відчуттям тепла маминих рук, благодаті бабусиної молитви, незабутнім першим коханням, вірністю дружини, довірливими обіймами донечок і онучок. Ви творите життя, наповнюєте його величним змістом, щедро даруєте любов і надію, налаштовуєте на досягнення великих цілей.

Ми, чоловіки, безмежно вдячні Вам за доброту і сердечність, за турботу і повсякденну самовіддану працю. Залишайтеся завжди такими ласкавими, сильними і вразливими, такими відважними і такими тендітними, адже Ви - це найдорожче в нашому житті.

Нехай свято весни дарує Вам відчуття справжнього щастя та яскраві радісні події! Бажаю Вам квітучого здоров'я, піднесеного настрою, натхнення та життєвих успіхів. Хай поруч із вами та у ваших родинах завжди панують мир, злагода і добробут!


Народний депутат України
Ярослав Москаленко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: