Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жінка кохана…

Свято 8 Березня зазвичай асоціюється з весною, першим теплом, радістю, ніжністю. Міжнародний жіночий день – свято, коли жінки відчувають себе королевами і принцесами – ніжними, вразливими. Їм дарують квіти, цукерки, море прекрасних слів. Але все частіше виникає питання про те, чи варто...

 

Свято 8 Березня зазвичай асоціюється з весною, першим теплом, радістю, ніжністю. Міжнародний жіночий день – свято, коли жінки відчувають себе королевами і принцесами – ніжними, вразливими. Їм дарують квіти, цукерки, море прекрасних слів.

Але все частіше виникає питання про те, чи варто святкувати зараз, в XXI столітті, цю дату. В Україні вже кілька років дискутують і 8 Березня хочуть скасувати. Але, незважаючи на політичні баталії, в Славутичі цього року, як і протягом багатьох минулих років, Міжнародний жіночий день залишається одним з найголовніших і шанованих для прекрасної половини людства. У робочих колективах чоловіки вітатимуть жінок, даруватимуть зворушливі подарунки зі словами визнання і поваги. У школах, навіть дитячих садках організовуватимуться святкові концерти для мам, бабусь. Зазвучать прекрасні пісні, вірші, кожне слово яких було просякнуте ніжністю, любов’ю.

Цьогорічний морозний березень показує, що число 8, як і раніше буде вихідним днем. Але у будь-якому випадку жінок можна і треба вітати, дарувати подарунки, говорити щирі слова і зробити весняний день дійсно щасливим і сонячним.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: