Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Міські новини за 6 березня 2018

На минулому тижні відбулися події в країні, які мали наслідки. Російський «Газпром», всупереч підписаного контракту, значно знизив тиск природного газу на вході в українську газотранспортну систему. Кризовий комітет при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України провів нараду...

 
На минулому тижні відбулися події в країні, які мали наслідки. Російський «Газпром», всупереч підписаного контракту, значно знизив тиск природного газу на вході в українську газотранспортну систему.

Кризовий комітет при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України провів нараду та визнав за необхідне, у період з 3 по 7 березня 2018 року, запровадити суттєву економію газу, для стабілізації газотранспортної системи. За останні дні на 14% по країні вдалося скоротити споживання газу. Славутич теж знизив споживання газу. 3 березня було призупинено навчання у школах, але дитячі садочки працювали. Всі муніципальні заклади переведені у режим економії.

Про це вів мову 5 березня на загальноміській нараді з питань забезпечення життєдіяльності міського господарства міський голова Юрій Фомічев.


5 березня навчальний процес у ЗОШ відновлено. На понеділок у школах було відсутньо від 19 до 22% учнів, по ліцею – 4%. Температурний режим у закладах освіти у межах норми (20-23градуси).

На повну потужність працює котельна на альтернативних видах палива – ТОВ «ЕКОЕНЕРГОГЕНЕРАЦІЯ».

Підписано п’ять енергосервісних контрактів на 5 закладів освіти. У результаті впровадження сучасних технологій енергоефективності та управління теплоспоживанням, у майбутньому отримаємо до 25% економії споживання енергоресурсів.

Міський голова подякував комунальним службам за розчищення міста від снігу. Практично цілодобово дорожники працювали та ліквідовували наслідки негоди. Проте, залишається проблема з прибиранням снігу у внутрішньо квартальних проїздах.

Місцевою поліцією з 1 по 4 березня зафіксовано 27 правопорушень. Всі комунальні підприємства, міські установи, екстрена та невідкладна медична допомога працюють у штатному режимі.

6 березня до міста приїздить делегація Таврійського національного університет імені В. І. Вернадського. Славутич запропонує приміщення для роботи вузу і планує підписати меморандуму.

11 березня до Славутича з метою обміном досвідом прибуває делегація Латвійської асоціації вчителів фізики.

55 славутичанок нагороджені подяками міського голови до свята 8 березня. У краєзнавчому музеї відкрито виставку «Традиційне вбрання українського та білоруського Полісся». 9 березня о 12:00 у кіноконцертному комплексі відбудуться заходи по вшануванню пам’яті Тараса Шевченка.

Більше інформації про загальноміську нараду за посиланням www.youtube.com (канал slavutich mvk)

Відділ інформації
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: