Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу до дня пам’яті героїв Чорнобиля

З 2 по 4 березня в СК «Олімпієць» відбувся Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу серед юнаків 2009 р.н. і молодших, приурочений до дня пам’яті героїв Чорнобиля. В ньому взяли участь 12 команд із 4 областей України. Славутич представляли команди КДЮСШ та ФК «Спартак».

 

З 2 по 4 березня в СК «Олімпієць» відбувся Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу серед юнаків 2009 р.н. і молодших, приурочений до дня пам’яті героїв Чорнобиля. В ньому взяли участь 12 команд із 4 областей України.

Славутич представляли команди КДЮСШ та ФК «Спартак». Команди-учасниці були розподілені на три групи по 4 команди в кожній. Ігри в групах проходили за системою кола, далі команди, які посіли перші місця в групах, розігрували 1−3 місця.

Ігри проходили в цікавій та напруженій боротьбі. У результаті триденних змагань І місце отримала команда ФК «Центр спорту «Фаворит» (м. Бориспіль, Київська обл.), ІІ місце посіла команда «ДЮСШ» (м. Семенівка, Чернігівська обл.), ІІІ місце виборола команда «КДЮСШ» (м. Славутич).

Нагородження переможців та призерів змагань кубками, дипломами, медалями, кращих гравців − призами проводили: член міської федерації футболу Сергій Тарикін, головний спеціаліст відділу молоді та спорту Олександр Ступа та головний суддя змагань Вадим Зуй.

Під час урочистої частини нагородження гості привітали переможців та призерів чемпіонату за високий рівень підготовки до участі у змаганнях, технічну згуртовану командну гру, побажали учасникам турніру подальших успіхів на футбольних майданчиках різних рівнів.

Змагання проводились за підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: