Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бізнес-сніданок «красивого бізнесу» (оновлено)

2 березня 2018 року відбувся бізнес-сніданок для славутицьких підприємців, які надають послуги у сфері краси та здоров’я. У затишному «I BAR» зібралися перукарі, майстри манікюру та педікюру, косметологи та фітнес-інструктори. Ключова різниця такого формату зустрічі полягає у відсутності...

02 березня 2018 року відбувся бізнес-сніданок для славутицьких підприємців, які надають послуги у сфері краси та здоров’я. У затишному «I BAR» зібралися перукарі, майстри манікюру та педікюру, косметологи та фітнес-інструктори.

Ключова різниця такого формату зустрічі полягає у відсутності принципу закритості, навпаки – усі учасники без виключення відчули щире зацікавлення, змогли у комфортній та затишній атмосфері за чашкою кави обговорити не тільки проблеми у веденні «красивого» бізнесу, але й досягнення та перспективи розвитку.

Учасники зустрічі відзначили, що славутичани із задоволенням користуються послугами сфери краси та здоров’я, обізнані у сучасних тенденціях та процедурах. Підприємці відмітили, що у місті діють комфортні умови для початку бізнесу, не є високою орендна плата та податки, містяни мають можливість вибору майстра з огляду на цінову політику тощо. Місцеві майстри використовують системи знижок, лояльну систему оплати, висловили готовність до проведення соціальних акцій щодо надання знижок для певних категорій населення. Присутні досвідчені майстри виявили бажання навчати молодих колег, ділитися своїми знаннями з клієнтами про безпеку та гігієну отримуваних процедур.

Поряд з цим, визначена й низка проблем: висока ціна на комунальні тарифи, обладнання та інструменти; є надавачі послуг, які не зареєстровані як платники податків та працюють у домашніх умовах, що само по собі не створює конкуренції, однак ставить під загрозу здоров’я клієнтів – у такому випадку відповідальність за безпеку, гігієну та дотримання санітарних норм лягає на клієнта. Обговорили й проблеми утилізації відходів, запровадження заходів з дезінфекції, недостатній рівень рекламних послуг та відсутність інформації про послуги у певної категорії славутичан.

«Головне – щоб наше місто розвивалось!», – одноголосно зазначили усі учасники бізнес-сніданку. Спільно із міським головою Юрієм Фомічевим, який взяв активну участь у заході, та працівниками КП «Агентство регіонального розвитку», що виступило ініціатором зустрічі, був визначений план подальших дій. Було запропоновано зробити спільне звернення до клієнтів про небезпеку отримання послуг від некваліфікованих майстрів, вирішено використовувати брендовану рекламну продукцію «Славутич – місто нових ідей», регулярно проводити зустрічі для обміну досвідом та навчальні тематичні семінари тощо.

Організатори бізнес-сніданку планують продовжити такі зустрічі – наступного разу із підприємцями сфери транспортних перевезень.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: