Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Звернення до славутичан у зв’язку з негодою

Як і повідомляли синоптики, погодні умови на території північних областей України різко погіршилися: сильний сніг, хуртовини, снігові замети, і така погода утримається до 3 березня. Комунальні служби Славутича ведуть роботи з прибирання снігу. На розчищені доріг та тротуарів...

 
Як і повідомляли синоптики, погодні умови на території північних областей України різко погіршилися: сильний сніг, хуртовини, снігові замети, і така погода утримається до 3 березня.

Комунальні служби Славутича ведуть роботи з прибирання снігу. На розчищені доріг та тротуарів працює 6 одиниць техніки. Унімог розпочинає роботи з прибирання снігу до с. Мекшунівка та Якоря.

ЗВЕРТАЄМОСЯ ДО ВЛАСНИКІВ АВТОТРАНСПОРТУ, ПРИЙНЯТИ ТА НЕ ЗАЛИШАТИ АВТОМОБІЛІ У МІСЦЯХ НЕВСТАНОВЛЕНИХ ПРАВИЛАМИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ, аби НЕ ЗАВАЖАТИ РОБОТІ СНІГОПРБИРАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ.

Двірники розчищають доріжки біля будинків, та все рівно роботи залишається ще багато, а сніг все падає.
Бажаючі допомогти прибрати сніг біля своїх будинків та отримати заряд бадьорості, можуть звертатися до КП «ЖКЦ», де можна взяти лопати для прибирання снігу (телефон для довідок: 2-23-02), а також до підприємств, що обслуговують житловий фонд.

ПВКП «Гранд-серсіс»
Московський, Бєлгородський, Невський квартали
тел. 099 966 0747

ПП «СКС»
Київський, Тбіліський, Єреванський, Бакинський квартали
тел.095 4931298

ПП «Домінанта»
Добринінський, Чернігівський квартали
тел. 2-10-26

ТОВ «Омега-Сі»
Вільнюський, Ризький, Талліннський, Печерський квартали, проспект Дружби народів
тел. 0957633935


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: