Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Динамічна сесія

Чергове засідання Славутицької міської ради відбулося 23 лютого. У цей день депутати працювали динамічно і злагоджено та розглянули 24 питання порядку денного. Депутатами Славутицької міської ради підтримано звернення депутатів Фастівської міської ради до обласних, міських рад...

Фото з архіву

Чергове засідання Славутицької міської ради відбулося 23 лютого. У цей день депутати працювали динамічно і злагоджено та розглянули 24 питання порядку денного. Депутатами Славутицької міської ради підтримано звернення депутатів Фастівської міської ради до обласних, міських рад міст обласного значення, народних депутатів України щодо приєднання до ініціативи з проведення Всеукраїнського заходу «Естафета єднання» з нагоди 100-річчя проголошення Соборності України.

На засіданні було розглянуто і звернення Громадської організації «Спілка керівників і роботодавців» з приводу фінансових зобов’язань КП «ЖКЦ» перед підрядними організаціями за виконані роботи з утримання житлових будинків та прибудинкових територій, поточних ремонтів, вивезення та утилізації твердих побутових відходів. Вже в понеділок при міському голові відбулася робоча нарада з приводу вирішення даного питання.
Відповідно до порядку денного депутати затвердили Програму «Здоров’я славутичан на 2018 рік», якою передбачається фінансування в розмірі 288,4 тис. грн на забезпечення доступності медичних (стоматологічних) послуг та репродуктивного здоров’я населення, в тому числі заплановано виділити 70 тис. грн на придбання інсуліну хворим на цукровий діабет.

Також були внесені зміни до міських програм, розглянуто питання про надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної громади м. Славутича об’єкта незавершеного будівництва – готелю на 274 місця.

На завершення депутати розглянули земельні питання та зняли з контролю рішення Славутицької міської ради.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: