Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Бізнес-сніданок для підприємців сфери послуг краси та здоров’я

Дорогі друзі! Раді повідомити вам – Весна прийшла! Гарною новиною також є те, що за результатами соціологічного дослідження «Виявлення недоліків наявних сфер послуг у місті Славутич» сфера надання косметичних, перукарських та манікюрних послуг є лідером за якістю та асортиментом.

 

Дорогі друзі! Раді повідомити вам – Весна прийшла! Гарною новиною також є те, що за результатами соціологічного дослідження «Виявлення недоліків наявних сфер послуг у місті Славутич» сфера надання косметичних, перукарських та манікюрних послуг є лідером за якістю та асортиментом. Славутичани підтримують місцевий «красивий» бізнес!

Враховуючи це й особливо напередодні весняних свят, переконані підприємцям буде цікаво взяти участь у новому ексклюзивному івенті «Бізнес-сніданок для підприємців сфери послуг краси та здоров’я». Захід організовано за сприяння міського голови Юрія Фомічева та за ініціативи комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку», партнером виступає бар «iBar».

Ми поговоримо про:
- досвід успішного ведення бізнесу;
- проблеми підприємницької діяльності в даній сфері,
- особливості культури взаємовідносин з клієнтами;
- діючу цінову політику (спеціальні пропозиції, акції, знижки);
- перспективи ведення «красивого» бізнесу в м. Славутич в існуючих умовах;
- дотримання професійного етикету між надавачами послуг;
- соціальні послуги для певних категорій населення.

Чекаємо на підприємців 02 березня 2018 року о 9:00 в барі «iBar» за адресою Центральна площа, 9. Під час зустрічі учасникам буде запропоновано смачну каву та частування в обмін на візитівку або рекламний флаєр про послуги. Інформаційним партнером заходу є ПДМTV.

Участь у заході є безкоштовною. Для підтвердження своєї участі просимо підприємців повідомити про це за телефонами 2-22-50, 050-353-11-35 або на електронну адресу slavutich.ofis@gmail.com Контактні особи: Олена Вялько, Юлія Андрушок, КП «Агентство регіонального розвитку». Додаткова інформація на сайті http://arr.in.ua/

З повагою організатори бізнес-сніданку
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: