Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розпочато прийом документів для оформлення паспортів

Центром надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Славутицької міської ради впроваджено надання адміністративних послуг з видачі паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон (закордонний паспорт). Тепер отримати послугу можна...

 
Центром надання адміністративних послуг (ЦНАП) виконавчого комітету Славутицької міської ради впроваджено надання адміністративних послуг з видачі паспорта громадянина України (ID-картки) та паспорта громадянина України для виїзду за кордон (закордонний паспорт).

Тепер отримати послугу можна не тільки в Славутицькому міському секторі управління Державної міграційної служби України в Київській області за адресою: м. Славутич, Київський квартал, 14, а й через ЦНАП за адресою: м. Славутич, вул. Героїв Дніпра, 2. Послуга з видачі паспорта громадянина України (ID-картки) надається особам, яким виповнилося 14 років та які отримують паспорт ВПЕРШЕ!

Для видачі паспорта громадянина України (ID-картки) вперше необхідно мати:
− свідоцтво про народження дитини;
− ідентифікаційний код дитини;
− довідку органу реєстрації щодо реєстрації місця проживання дитини;
− паспорти громадянина України обох батьків.

Послуга з видачі паспорта громадянина України (ID-картки) вперше надається БЕЗКОШТОВНО. Інші громадяни, які вже мають паспорт громадянина України (у формі книжечки), відповідно до п. 8 постанови КМУ №302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та «Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України» від 25.03.2015 зможуть оформити новий ID-паспорт в такі терміни:

▪ не пізніше 20 робочих днів − за 279 грн + 34 грн державного мита (у разі обміну паспорта замість втраченого чи пошкодженого);
▪ не пізніше 10 робочих днів − за 366 грн.

Послуга з видачі закордонного паспорта надається особам, які отримують такий паспорт вперше; тим, хто має/мав закордонний паспорт; дитині.

Для видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон необхідно мати:
− паспорт громадянина України;
− паспорт громадянина України для виїзду за кордон (за наявності);
− ідентифікаційний номер;
− платіжний документ.

Вартість біометричного закордонного паспорту становить 557,32 грн (відповідно до пп. 1 п. 8 постанови КМУ №152 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та «Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон» від 07.05.2014 виготовляється в регламентному режимі за 20 робочих днів) та 810,32 грн (відповідно до пп. 2 п. 8 тієї ж постанови КМУ №152 − за 7 робочих днів).

Увага! Під час видачі паспорта для виїзду за кордон при собі необхідно мати паспорт громадянина України та діючий закордонний паспорт (в разі його наявності).
У період з 19 лютого по 15 березня 2018 року дані послуги надаватимуся в тестовому режимі в порядку «живої черги».
Графік роботи «Паспортного сервісу» на цей період встановлено:

∙ понеділок − з 9.00 до 16.30;
∙ вівторок − з 10.00 до 17.30;

∙ середа − з 9.00 до 16.30 (буде здійснюватися прийом лише тих осіб, яким
виповнилося 14 років і які отримують паспорт ВПЕРШЕ);

∙ четвер − з 10.00 до 17.30;
∙ п’ятниця − з 9.00 до 16.30

Працюємо без перерви, субота й неділя – вихідні дні (в подальшому графік роботи буде змінено).
Шановні славутичани! Просимо з розумінням поставитися до тестового режиму роботи спеціалістів ЦНАПу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: