Завантаження ...

Славутич серед призерів по міні-футболу

У спортивному комплексі «Олімпієць» уже традиційно в міні-футбольний сезон з 16 по 18 лютого відбувся Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу серед юнаків 2008 р.н. і молодших, в якому взяли участь юні вихованці футбольних клубів: ФК «Арсенал−1» і «Арсенал−2» (Київ), «Десна»...

 
У спортивному комплексі «Олімпієць» уже традиційно в міні-футбольний сезон з 16 по 18 лютого відбувся Відкритий чемпіонат міста з міні-футболу серед юнаків 2008 р.н. і молодших, в якому взяли участь юні вихованці футбольних клубів: ФК «Арсенал−1» і «Арсенал−2» (Київ), «Десна» (Київ), «Десна−1» і «Десна−2» (Чернігів), «ДЮСШ» (Бориспіль), «ДЮСШ» (Глухів), «ДЮСШ (Ніжин»), «ДЮСШ» (Строїнці, Вінницька обл.), «КДЮСШ» і «КДЮСШ-07» (Славутич), «Каскад−1», «Каскад−2» і «Каскад−3» (Бровари), «Славутич» (Славутич).

Змагання приурочені до вшанування пам’яті героїв Чорнобиля та воїнів-інтернаціоналістів. Команди-учасниці були розподілені на три групи по 5 команд у кожній. Ігри в групах пройшли за системою кола.

У напруженій триденній боротьбі перемогу отримала команда футбольного клубу «Арсенал−1» (Київ), II місце посіла команда «КДЮСШ» зі Славутича, III місце – ФК «Каскад−1» (Бровари).

Нагородження переможців та призерів змагань кубками, дипломами, медалями, а кращих гравців – призами проводили: депутат обласної ради В. П. Удовиченко, завідувачка відділом молоді та спорту Л. М. Шаніна, голова Всеукраїнської асоціації «Афганці Чорнобиля» А. В. Баженов та голова Славутицької міської організації «Афганці Чорнобиля» М. В. Єрохов. Під час урочистої частини нагородження почесні гості привітали переможців та призерів чемпіонату за високий рівень підготовки, побажали учасникам турніру подальших успіхів на футбольних майданчиках різних рівнів.

Змагання проводились за підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради та Всеукраїнської асоціації «Афганці Чорнобиля».


Відділ молоді та спорту



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия