Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

День вшанування учасників бойових дій

15 лютого, у краєзнавчому музеї міста зібралися воїни-афганці аби відзначити 29-у річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Саме до цієї дати, працівники краєзнавчого музею розгорнули...

 

15 лютого, у краєзнавчому музеї міста зібралися воїни-афганці аби відзначити 29-у річницю виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Саме до цієї дати, працівники краєзнавчого музею розгорнули виставку, яка розповідає про бойовий шлях воїнів-афганців. До речі, у Славутичі на обліку їх 110. Звертаючись до воїнів-інтернаціоналістів міський голова Юрій Фомічев сказав, що афганська родина міцна і на неї завжди можна покластися. Дійсно, хто пройшов Афганістан, назавжди змінив своє життя і як ніхто розуміє ціну миру.

Згадали на зустрічі і тих, хто не повернувся додому з війни. Капітан у відставці Валерій Волков ще раз нагадав історію подій в Афганістані, а Володимир Прантенко вручив грамоти від Української спілки воїнів Афганістану. Тепло зустрічали присутні і учасника Великої Вітчизняної війни Віктора Микитовича Пантєєва, якому виповнилося 94 роки. Тож побажаємо у цей день нашим воїнам шани, міцного здоров’я, довгих років життя, щастя і добра, добробуту та успіхів і миру!

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: