Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Один із мобільних операторів відмовився від співпраці з «Укртелекомом»

Оператор стаціонарного зв'язку «Укртелеком» заявив про відмову мобільного оператора lifecell продовжувати або укладати новий договір про взаємодію мереж. Оператор стаціонарного зв'язку «Укртелеком» заявив про відмову мобільного оператора lifecell продовжувати або укладати новий договір...

 
Оператор стаціонарного зв'язку «Укртелеком» заявив про відмову мобільного оператора lifecell продовжувати або укладати новий договір про взаємодію мереж.

Оператор стаціонарного зв'язку «Укртелеком» заявив про відмову мобільного оператора lifecell продовжувати або укладати новий договір про взаємодію мереж.

Про це заявили в прес-службі Укртелекому, пише «Слово і Діло».

«Не дивлячись на рішення lifecell припинити договір про взаємоз'єднання мереж Укртелеком і lifecell, починаючи з 1 січня 2018 року, компанія Укртелеком продовжить обслуговувати всі дзвінки з мережі lifecell, в тому числі і міжнародні дзвінки, і дзвінки на номери 0800. Компанія lifecell ініціювала припинення дії поточного договору з Укртелекомом і відмовилася від укладення нової угоди»,
- наголошується в повідомленні на сайті компанії.

В Укртелекомі заявляють, що роблять «все можливе, щоб швидше вирішити це питання».

А поки що оператор «забезпечує зв'язок в звичайному режимі».

У разі непідписання такого договору абоненти Укртелекому не зможуть дзвонити на номери абонентів lifecell і навпаки.

«Зараз основними проблемами за договором є те, що lifecell хоче припинити терминацию міжнародного трафіку на своїй мережі транзитом через Укртелеком. Ми вважаємо, що збереження транзиту міжнародного трафіку забезпечить збереження ринкової конкуренції на ринку пропуску трафіку. З рештою учасників ринку така практика існує», - сказали в «Укртелекомі».
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: