Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до участі у 2-му Форумі підприємців міста Славутича

16 лютого 2018 року о 17:00 в приміщенні Кіно-концертного комплексу («Manhattan») за адресою Центральна площа, 9, відбудеться 2-й Форум підприємців міста Славутича. Організаторами Форуму є Славутицька міська рада, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради та...

 

16 лютого 2018 року о 17:00 в приміщенні Кіно-концертного комплексу («Manhattan») за адресою Центральна площа, 9, відбудеться 2-й Форум підприємців міста Славутича.

Організаторами Форуму є Славутицька міська рада, КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради та Славутицький міський фонд підтримки підприємництва у співпраці з Радою підприємців м.Славутича.

Мета заходу – налагодити конструктивний та прозорий діалог між бізнесом, владою та громадою для формування місцевої політики розвитку підприємництва у Славутицькому регіоні. Запрошуємо всіх охочих взяти участь у роботі Форуму.

Участь у Форумі є безкоштовною. Реєстрацію для участі у Форумі відкрито до 15 лютого 2018 року за телефоном 04579-2-22-50.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: