Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо до 86: Кіноклуб - вхід вільний

Друзі! Запрошуємо вас на черговий показ документального кіно. Чекаємо на вас та ваших друзів 15 лютого 2018 року о 19.30 у Офісі підтримки громадських ініціатив за адресою Проспект Дружби Народів, 7 (БК "Енергія", ІІ поверх). У 86: Кіноклуб за підтримки "Артхаус Трафік" відбудеться показ...

 

Друзі! Запрошуємо вас на черговий показ документального кіно. Чекаємо на вас та ваших друзів 15 лютого 2018 року о 19.30 у Офісі підтримки громадських ініціатив за адресою Проспект Дружби Народів, 7 (БК "Енергія", ІІ поверх). У 86: Кіноклуб за підтримки "Артхаус Трафік" відбудеться показ фільму "Все палає".

Звертаємо увагу постійних відвідувачів клубу: час кінопоказу змінено – зустрічаємося о 19.30.



«ВСЕ палає». Країна: Україна, 2014. Хронометраж: 81 хв. Режисер: Олександр Течинський, Олексій Солодунов, Дмитро Стойков. Цей фільм не про революцію, яка змінила Україну взимку 2013/2014. Швидше, він показує універсальну схему певного роду повстань і протестів - тих, які закінчуються кровопролиттям. Спочатку благородне прагнення до свободи стикається з темними силами репресивної влади. Потім, після сум'яття і хаосу, праведний гнів людей змінюється чистої люттю. Після перших втрат з обох сторін, незалежно від того, що ззовні виглядає чорним і білим, в епіцентрі битви грань між добром і злом починає стиратися. Зрештою - все палає.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: