Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Cпілкування із молоддю

27 грудня у залі засідань виконкому відбулася спільна сесія Славутицької міської ради та молодіжної ради «Майбутнє Славутича». «Молодь – наше майбутнє» – відома фраза, та перефразовуючи її можна сказати, що молодь – наше сьогодення. Сучасна молодь впливає на життя в суспільстві та побудову...

 

27 грудня у залі засідань виконкому відбулася спільна сесія Славутицької міської ради та молодіжної ради «Майбутнє Славутича». «Молодь – наше майбутнє» – відома фраза, та перефразовуючи її можна сказати, що молодь – наше сьогодення.

Сучасна молодь впливає на життя в суспільстві та побудову нашої молодої держави. Світ розвивається стрімко, стираються кордони, тому і важливо молодим людям бути конкурентними. І, звичайно, майбутнє за молоддю» – з такими словами до депутатів молодіжної ради звернувся міський голова Юрій Фомічев.

Про виконання комплексної програми «Молодь Славутича» звітували Єрастова Уляна – завідуючий сектору молодіжної політики відділу молоді та спорту і Ульянов Олексій – голова молодіжної ради «Майбутнє Славутича». Змістовно прозвучала інформація про Палац дітей та молоді, як соціокультурний простір для дітей та молоді, від директора Палацу Ніни Єрьоміної. Про діяльність молодіжної ГО «Клуб активного відпочинку «Райдер Ікс» розповіла голова організації Надія Грузіна.

Після обговорення питань порядку денного, депутатами були внесені пропозиції щодо реалізації молодіжної політики у Славутичі на 2018 рік. Молодь запропонувала проводити молодіжні дискотеки на постійній основі, збільшити кількість екскурсій та молодіжних заходів, розглянути питання створення молодіжного парламенту, а ще відкрити у Славутичі постійно діючий каток.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: