Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Сучасне підприємство відмітило своє свято

На свята завжди чекають, а особливо, якщо вони припадають на кінець грудня, коли треба все встигнути, підвести певні підсумки і запланувати черговий рік. Та одне з цих свят є особливим для Славутича це – День енергетика. Ранком 22 грудня, у світлій актовій залі свого рідного...

 

На свята завжди чекають, а особливо, якщо вони припадають на кінець грудня, коли треба все встигнути, підвести певні підсумки і запланувати черговий рік.

Та одне з цих свят є особливим для Славутича це – День енергетика. Ранком 22 грудня, у світлій актовій залі свого рідного підприємства, дружній колектив ПВ «АРС» зібрався на урочистості.

У цей день звучали теплі і добрі вітання. Працівники АРСу відрізняються від інших впевненістю і гордістю. Тут реалізуються інноваційні проекти, активно розвивається інженерний центр, з’являються наукомісткі технології, так охарактеризував ВП «АРС» віце-президент ДП НАЕК «Енергоатом» Володимир Пишний.

Слова вітання прозвучали від міського голови Юрія Фомічева.

Підвели підсумки своєї роботи та намітили перспективи розвитку підприємства директор ВП «Атомремонтсервіс» Віталій Шикун та голова профспілкового комітету Іван Лавриченко.

На урочистостях кращим працівникам були вручені почесні грамоти та подяки. Директор дитячого будинку Віра Лата, так розшифрувала назву підприємства – Активне Респектабельне Сучасне, і з цим важко не погодитися.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: