Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що вирішували на обласному молодіжному форумі?

У м. Києві (Пуща-Водиця) 8−9 грудня відбувся обласний молодіжний форум «Молодь для молоді». До участі в його роботі були запрошені представники відділів молодіжної політики міст та районів області, ОТГ, керівники та члени громадських організацій, представники Молодіжних рад, активісти...

 
У м. Києві (Пуща-Водиця) 8−9 грудня відбувся обласний молодіжний форум «Молодь для молоді». До участі в його роботі були запрошені представники відділів молодіжної політики міст та районів області, ОТГ, керівники та члени громадських організацій, представники Молодіжних рад, активісти студентського самоврядування, молодіжні працівники, представники ініціативних груп та молодіжних центрів з усієї Київщини.

Наше місто на форумі представляли працівники відділу молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради та представники від громадської організації «Клуб активного відпочинку «Райдер Ікс».

Метою та завданням заходу визначено обговорення обласної комплексної програми «Молодь Київщини − 2015-2020», обмін практиками молодіжної роботи, ознайомлення з можливостями для молоді в межах області та країни.

За результатами форуму проведено аналіз стану молодіжної політики в Київській області, визначено напрямки її реформування та нагороджено структурні підрозділи, які відповідають за реалізацію молодіжної політики на місцевому рівні. Серед них Подякою від Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання за внесок у реалізацію молодіжної політики нагороджено відділ молоді та спорту м. Славутич.

Відділ молоді та спорту
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: