Завантаження ...

Чергове засідання Ради підприємців Славутича

В Офісі підтримки громадських ініціатив 08 грудня відбулося засідання Ради підприємців при Славутицькому міському голові. На засіданні було обговорено багато нагальних питань, зокрема: про стан виконання доручень, що були сформовані на Форумі підприємців 2 лютого; про «Програму розвитку

 
В Офісі підтримки громадських ініціатив 08 грудня відбулося засідання Ради підприємців при Славутицькому міському голові.

На засіданні було обговорено багато нагальних питань, зокрема: про стан виконання доручень, що були сформовані на Форумі підприємців 2 лютого; про «Програму розвитку малого і середнього підприємництва в м. Славутич на 2017–2018 роки»;

про стратегію діяльності міської влади, структур підтримки підприємництва на 2018 рік; про посаду омбудсмена з питань бізнесу та очікування бізнесу міста, позиція міської влади.

Модерувала засідання голова Ради підприємців Валентина Дарнопих, участь у роботі засідання взяли міський голова Юрій Фомічев, директор Фонду підтримки підприємництва Ольга Бачурна, працівники виконавчого комітету та підприємці міста.

Під час засідання підприємці міста взяли участь у трьох опитуваннях, що проводяться КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия