Завантаження ...

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні представники органів місцевого самоврядування! Щиро вітаю вас із професійним святом! Для нашої країни це свято має особливе значення, адже самоврядність є основою основ національного розвитку, фундаментом української республіки. Пройшовши шлях від стародавнього віча та козацьких рад...

 
Шановні представники органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас із професійним святом!


Для нашої країни це свято має особливе значення, адже самоврядність є основою основ національного розвитку, фундаментом української республіки. Пройшовши шлях від стародавнього віча та козацьких рад, українці завжди пильно берегли своє право на самоврядування.

Сьогодення вимагає від нас не меншої відповідальності і відданості своїй справі.

Нам з вами довелося жити і працювати у нелегкий час – час реформ. Ці реформи болючі і непопулярні, але вкрай необхідні нашому суспільству. І здійснити перетворення у суспільстві без участі органів місцевого самоврядування не вдасться. Тому що саме ви наближені до людей, знаєте їх потреби, знаєте наші можливості – як на рівні свого населеного пункту, так і на рівні району і навіть держави. І наше з вами завдання – зробити все, щоб реалізація реформ забезпечила достойне життя громадян.

Самоврядування – це влада громадян там, де вони живуть, працюють, де живуть їхні родини, де ростуть їхні діти. Мені приємно в очах своїх співвітчизників бачити віру і любов до своєї землі, бажання працювати на її добробут, бути справжніми господарями. Бажаю вам здоров’я і сили, любові і добробуту. Щиро вдячний долі за можливість разом будувати вільне і справедливе суспільство. Зі святом вас!


З повагою
народний депутат України Ярослав Москаленко


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия