Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

КВН: суперфінал 2-го сезону

Гарний настрій глядачам приніс суперфінал КВН, що відбувся на сцені ККК у перший день зими. У фінальній грі за Головний кубок боролися 7 команд. Вони, разом з оригінальним ведучим Артемом Дамницьким, утримували стрімку динаміку всього вечора. Глядачі тепло зустрічали кожну, вже знайому...

 

Гарний настрій глядачам приніс суперфінал КВН, що відбувся на сцені ККК у перший день зими. У фінальній грі за Головний кубок боролися 7 команд.

Вони, разом з оригінальним ведучим Артемом Дамницьким, утримували стрімку динаміку всього вечора. Глядачі тепло зустрічали кожну, вже знайому їм команду. Вражаюча енергетика ніжинської команди «Дуракам закон не писан», колоритні образи чернігівців «Опасные гуси», славутицькі комічні ситуації «3D format», гарячий темперамент «Зачарованої Десни» з м.Чернігова, іскрометний гумор «Збірної Ювілейного» з м.Рівного, дотепні жарти «Кляк» з Респуліки Беларусь, яскравий образ команди «ВКВ» (Київ-Остер-Прилуки) постійно піднімали градус хорошого настрою в усіх конкурсах.

Ох, як не не легко було журі! Його представляли: секретар міської ради Володимир Борисов, депутат міської ради Денис Гаврилін, кавеенщик зі стажем Олександр Ізотов, інженер ЧАЕС Геннадій Ігнатов та зірковий гість Славутича, Чемпіон Ліги Сміху Марк Куцевалов ( його виступ на сцені ККК – це незабутній подарунок славутичанам).

КВН у Славутичі набирає обертів. А це значить, що підтримується соціальна активність молодих людей, розвиток їх лідерських якостей, творча активність, урізноманітнюється культурне дозвілля славутичан. Неодноразово зі сцени ведучий цих гумористичних змагань адресував слова подяки міському голові Юрію Фомічеву, начальнику відділу культури, національностей та релігій Ніні Баришевській, колективу Кіноконцертного комплексу (директор Лариса Маслій) за підтримку цього КВНівського руху.

Головний кубок за 1 місце вручив міський голова Юрій Фомічев команді «Кляки», срібними призерами суперфіналу стала команда «Збірна Ювілейного». На третій сходинці команда «Зачарована Десна». Виступ славутицької команди«3D format» (Денис Маслій, Денис Ізотов, Євген Герасимов) запам’ятався своєю щирістю та глядацькою захопленістю сприйняття сюжетів.

Вся атмосфера в залі підтвердила думку КВНівців – третій сезон, який розпочнеться вже в лютому, обіцяє бути ще «крутішим»!
Людмила Любива

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: