Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ярмарок проектів Бюджету участі – новий унікальний захід для Славутича та славутичан

25 листопада за ініціативи КП «Агентство регіонального розвитку» біля центрального входу Будинку культури «Енергія» відбувся абсолютно новий та унікальний для Славутича захід - Ярмарок проектів Бюджету участі. На заході автори проектів, активні мешканці нашого міста, жваво...

 

25 листопада за ініціативи КП «Агентство регіонального розвитку» біля центрального входу Будинку культури «Енергія» відбувся абсолютно новий та унікальний для Славутича захід - Ярмарок проектів Бюджету участі. На заході автори проектів, активні мешканці нашого міста, жваво презентували свої проекти, агітували перехожих, своїх знайомих до приєднання до процесу голосування за проекти Бюджету участі.

Організований суботній захід пройшов недаремно! До Ярмарку долучилося 25 проектів, що виборюють перемогу у голосуванні. Результатом такої незвичної презентації стало сприяння обізнаності славутичан загалом про такий процес як Бюджет участі, про зміст і мету проектів-учасників. Й хоча, кількісний результат Ярмарку - 17 заповнених бланків для голосування за різні проекти – не такий значний, команда Офісу підтримки громадських ініціатив КП «АРР» дуже задоволена цією першою спробою зібратися на такій нетрадиційній події.

Хотілося б відзначити позитивну атмосферу, креативність авторів та їх команд, повагу учасників Ярмарку один до одного, добрий настрій перехожих. Для багатьох захід став урізноманітненням буденності, місцем для зустрічі та спілкування, засобом отримання інформації та нагодою поділитися своєю думкою щодо доцільності деяких проектів.

Пропонуємо авторам проектів, які не мали змоги приєднатися до суботнього Ярмарку проектів, презентувати свої напрацювання по проектах у холі БК «Енергія», де до кінця голосування будуть розміщені плакати і інших авторів.

Офіс підтримки громадських ініціатив КП «АРР» висловлює подяку усім учасникам ярмарку. Ми відкриті до співпраці та приймаємо пропозиції щодо подальшої роботи від славутичан.

Контактна інформація: Арина Старовойтова, Анна Мороз, Олена Вялько, Марина Карасьова.

Адреса Офісу: м.Славутич, Проспект Дружби народів, 7 (БК «Енергія), ІІ поверх
Графік роботи: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 18.00, перерва з 13.00 до 14.00
Телефони: (045-79) 2-22-50, факс (045-79) 2-10-90
Адреса для листування: slavutich.ofis@gmail.com

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: